Service op alle vlakken, van concept tot onderhoud

Levering

Nadat u uw keuze gemaakt heeft in onze ruime toonzaal, verwerken we uw order. Wanneer uw bestelling beschikbaar is, kontakteren wij u voor een afspraak. Alles wordt gratis aan huis geleverd op de overeengekomen datum.

Wagenparkt Tegels Trossaert

Doe-het-zelf advies

Wie zelf de plaatsing wil realiseren kan beroep doen op ons vakkundig advies. Wij helpen u graag om uw project te verwezenlijken. U vindt bij ons alle benodigdheden zoals lijm,voegmortels,vloermatkaders en vloermatten. Ook profielen, bouwplaten en siliconedichtingskitten zijn bij ons verkrijgbaar tegen een gunstig tarief.

Doe-het-zelf met advies

Plaatsingsdienst

Wij beschikken over een eigen plaatsingsdienst. Ons ervaren team zal alles in het werk stellen om uw project te realiseren. Wij zijn vooral actief in de particuliere nieuwbouw en verbouwing.

Onze specialiteiten zijn vooral :

Inloopdouches uitgewerkt met tegels.

Onze jarenlange ervaring en know-how zorgen ervoor dat we perfect weten hoe we een inloopdouche esthetisch en zonder vochtproblemen moeten opbouwen. Wij maken gebruik van douchegoten in inox en zorgen voor een naadloze afwerking.

 

inloopdouche
inloopdouche detaildetail inloopdouche

Totaalrenovaties van badkamers.

Wij staan in zowel voor het sanitair, de electriciteit, als het schrijnwerk. Het glaswerk, de badkamermeubelen op maat, alsook de schilderwerken worden met het nodige vakmanschap uitgevoerd.

Totaal renovatie badkamers

Dienst na verkoop en onderhoudsadvies

U wil natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw pas geplaatste vloertegels. Het is noodzakelijk uw tegels met de juiste producten te onderhouden. Wij hebben een ruim aanbod aan reinigingsproducten voor natuursteen of keramische tegels, zelfs voor moeilijk te onderhouden tegels. Indien nodig kan een specialist langskomen bij onderhoudsproblemen om u het juiste product aan te prijzen. Een onderhoudsgids voor elke tegel is steeds beschikbaar in onze showroom.

Onderhoudsproducten voor uw vloer